Skip to content

Wat doen wij

Allereerst laten wij je weten wat we voor je kunnen betekenen. Graag nemen we jou wensen met je door en komen met een voorstel en een plan van aanpak en dan gaan wij voor je aan het werk.

Van idee tot ontwerp

Wij zitten graag met jou en je architect aan tafel om zo vroeg mogelijk in te kunnen spelen op je wensen.

Onzichtbare speakers

Onze luidspreker oplossingen van Stealth Acoustics zijn echt onzichtbaar. Geen rooster of gat in de muur. Onze luidsprekers plaatsen wij achter stucwerk, behang, hout of leer. 

Het resultaat is een geluidservaring die het interieur niet vult met lelijke kasten maar enkel met mooi geluid.

WiFi optimalisatie
en netwerken

Een goed WiFi netwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken in het huishouden.. Wij passen je huidige netwerk aan of installeren een volledig nieuw netwerk zodat jij en je gezin weer onbeperkt gebruik kunt maken van internet in en om het huis zonder hierover te hoeven nadenken. 

Wij adviseren o.a.  netwerkproducten van Ruckus vanwege de eenvoudige installatie en betrouwbaarheid.

Bel ons voor een WiFi scan en advies over Wifi verbeteringen.

 

Uw Sonos Installatie Partner

Wij zijn officieel installatie partner van Sonos. Voor je project kunt je bij ons terecht voor aanschaf en installatie van alle Sonos producten. Uiteraard onderhouden wij ook bestaande systemen en geven wij advies over eventuele uitbreidingen.Verbeteren kabel installatie

Je kent het wel blokken in beeld, wegvallen van het geluid, kortom je kijkervaring is niet optimaal. Vaak ligt de oorzaak in het bestaande  coaxnetwerk in uw huis. Wij kunnen dit voor u testen en oplossen zodat weer optimaal tv kunt kijken. Van tuin tot zolder.

×

Hallo!

Klik op de contactpersoon beneden en chat direct via Whatsapp of stuur een mail naar info@smartXperience.nl

× Hoe kan ik je helpen?